Agenda

ook voor oud-leden

Golfen - Scherpenberg

20 Mei

JCI Apeldoorn organiseert dit jaar een nieuw event voor eigen leden en oud leden: de Golfdag. Op 20 mei 2022 vindt het evenement plaats en dit zal in het teken staan van plezier, netwerken en natuurlijk golf. Graag nodigen wij je van harte uit om hier aan deel te nemen. Voor de ervaren golfer is er de mogelijkheid om 9 holes te lopen op de baan, de beginners krijgen een golfclinic aangeboden. 

Programma
15:30 – 16:00 Ontvangst met koffie en thee
16:00 – 18:00 Golfen: 9 holes of clinic
18:00 – 19:00 Naborrel met een hapje en een drankje
19:00 Mogelijkheid tot een hapje eten op eigen kosten

Kosten
De kosten voor het golfen zullen voor alle deelnemers € 35,00 zijn. De overige kosten worden gedekt door JCI Apeldoorn. Een hapje eten aansluitend op de borrel is op eigen kosten. 

Locatie
De Golfdag vindt plaats bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, Albaweg 43, 7364 CB in Lieren.

Materiaal
Indien je 9 holes wilt lopen verwachten wij dat je eigen golfmateriaal kunt verzorgen. Voor de deelnemers aan de clinic wordt materiaal verzorgd door de Scherpenbergh. 

RSVP voor 5 mei
Graag horen wij via mail (bestuurjciapeldoorn@gmail.com) voor 5 mei of je aanwezig bent en of je deel wilt nemen aan de clinic of liever 9 holes wilt lopen. Ook horen we graag of je rond 19:00 bij de Scherpenbergh wilt eten. Het diner is voor eigen rekening, maar we maken graag een gezamenlijke reservering voor alle (oud)leden. We hebben in totaal plek voor 16 deelnemers op de clinic en 16 in de baan. De plekken worden verdeeld op basis van het moment van aanmelden. 

Vragen
Mocht je vragen hebben over de Golfdag, dan kun je contact opnemen met Joppe Pranger via 06 11 45 00 72 of email: bestuurjciapeldoorn@gmail.com. 

Wij hopen natuurlijk op jouw aanmelding! 

Met vriendelijke groet,
Sportcommissie JCI Apeldoorn

Onze blogs & vlogs

Hoe is het met...
Priscilla Trip

24 Juni

Hoe is het met...
Antoine Joosten

25 Mei