Over JCI

JCI-header-image
Over ons

Wij zijn JCI Apeldoorn

JCI Apeldoorn is een vereniging bestaande uit zo’n 25 enthousiaste, ondernemende mensen t/m 40 jaar die met beide benen in de maatschappij staan. Samen organiseren wij met veel plezier geweldige projecten in de regio Apeldoorn, waar wij van elkaar leren, elkaar enthousiasmeren en vooral veel fun hebben.

Deze projecten hebben veelal een maatschappelijk tintje en de opbrengsten hiervan schenken wij aan goede doelen in de regio. Leden van JCI vertegenwoordigen verschillende beroepsgroepen en functies. Ze zijn zelfstandig of in loondienst, ze komen uit het bedrijfsleven of de non-profitsector. Bovendien zijn het stuk voor stuk ondernemende mensen, ieder binnen zijn of haar vakgebied.

JCI Apeldoorn maakt deel uit van JCI Nederland, dat op haar beurt weer is aangesloten bij JCI International.

Onze blogs & vlogs

Hoe is het met...
Priscilla Trip

24 Juni

Hoe is het met...
Antoine Joosten

25 Mei

Bestuur JCI Apeldoorn 2024

Het bestuur van JCI Apeldoorn 2024 bestaat uit Karlijn, Joris en Patrick.

Wij zetten in op een jaar waarin we veel gaan leren met en van elkaar. Kennis delen, zichtbaarder worden in Apeldoorn met JCI en evenementen blijven organiseren die met name Apeldoornse initiatieven en goede doelen ten goede komt.

Grote terugkerende Apeldoornse evenementen van onze club zijn:

  • Dag van het Koningskind
  • Drive-in Cinema
  • De prinsheerlijke Barretocht
  • Kerstlunch

Op deze evenementen zijn we trots. We zamelen hiermee geld in voor het goede doel, we zetten ons in voor de maatschappij, werken fanatiek samen en halen daardoor veel energie én fun uit dit soort activiteiten!