Agenda

ook voor oud-leden

JCI Gouden Eikel Rally

11 September

Op zondag 11 september stellen we Apeldoornse ondernemers, leden én oud leden van JCI Apeldoorn op de proef. Wie kan een onbekend route zo correct mogelijk rijden? Dit doe je met de instructies en opdrachten in een routeboek, wat zorgt voor een leuk tweespel tussen bestuurder en navigator.

Daarbij zien we een mooie parallel met de uitdagingen waar ondernemers voor staan en de zoektocht naar een succesvolle toekomst. Want welke route nemen we, als het gaat om relevantie, innovatie, samenwerken?

We brengen nieuwe en al gevestigde bedrijven samen door middel van deze rally. En dat doen we dus ook doormiddel van de auto's. Ben je in het bezit van een klassieke auto óf juist een elektrische auto? Alles is welkom :)

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Schrijf je dan z.s.m. in. De kosten bedragen € 135,- per equipe (2 personen).  Het programma start rond 13.30 uur (na de lunch) en we sluiten de middag gezamenlijk af met een borrel.

Direct inschrijven 

Na het inschrijven krijg je van ons per mail een bevestiging en zullen we je op een later moment verder informeren over het programma.

Contact

Heb je een vraag over de rally dan kun je deze stellen aan Marit of Wendy.

Wendy Blom: wendy@soblom.nl 

Marit Oosting: marit@velvetandroseevents.nl 

Onze blogs & vlogs

Hoe is het met...
Priscilla Trip

24 Juni

Hoe is het met...
Antoine Joosten

25 Mei