Drive-In Cinema

JCI Apeldoorn
JCI Apeldoorn

Drive-In Cinema

Locatie: Julianatoren Parkeerterrein 2

Op 13, 14 en 15 oktober 2023 vindt opnieuw Altios Drive-In Cinema plaats voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn! JCI Apeldoorn presenteert, midden in het bos, drie magische avonden met zes fantastische films.

Onderuit gezakt in je eigen auto, een mega scherm en het geluid via je autoradio. En dan worden de lekkerste drankjes en snacks ook nog eens bij je auto afgeleverd. Klinkt niet gek toch?!

Altios Drive-In Cinema wordt net als vorig jaar georganiseerd op het 2e parkeerterrein van Julianatoren aan J.C. Wilslaan aan de rand van de stad. Midden in het bos staat ons niets in de weg van een heerlijk rustig avondje film kijken. 
Met aankoop van je ticket en sponsoring steun je 120 jongeren uit Apeldoorn die via Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn ondersteuning krijgen in hun vaak complexe (thuis) situaties.

Je kunt met 1 ticket je autostoelen vullen en je vrienden en familie meenemen. Redenen genoeg om een ticket te bestellen dachten wij zo. Bestel jouw tickets snel via de website!

Sponsoren

Hoe werkt het?

Je koopt per auto 1 ticket en kunt dus met meerdere mensen in jouw auto de film bezoeken. Je komt met de auto naar het evenement. Op het terrein staat een groot projectiescherm waar alle auto’s in waaiervorm voor worden geplaatst. Wij zorgen ervoor dat iedereen een mooie plaats voor het scherm heeft, maar zorg wel dat je op tijd aanwezig bent!

Om het geluid van de film te kunnen horen hoef je alleen maar de radio aan te zetten. We zenden dit uit op een FM frequentie. Zo kun je de film altijd goed volgen.

Voor en tijdens de film kun je bij ons een drankje, bak popcorn of andere snacks kopen, ook tijdens de film door je alarmlichten aan te zetten. Onze butlers komen dan zo snel mogelijk naar je toe.

After movie 2022