Blog & Vlogs

Hoe is het met...

Priscilla Trip

24 Juni

In onze terugkerende column, hoe is het met? Komen gewaarde oudleden aan het woord. Deze wordt gevraagd het leven hen vergaat, wat ze uitspoken en bezig houdt.

Hoe is het met… Priscilla Trip

Naam: Priscilla Trip 
Bedrijf: Dommerholt adcovaten
Woonachtig: Hoog Soeren

Op een moeilijk zonnige donderdagavond zijn wij met rassé schreden vertrokken naar het heerlijk landelijke Hoog Soeren, onder de rook van Apeldoorn. We zijn hier, om een bezoek te brengen aan oud lid Priscilla Trip. Lid geweest van JCI Apeldoorn van 2005 tot en met 2018. Het huis is onlangs verbouwd, ik krijg een uitgebreide rondleiding en ik moet zeggen, het is hier fantastisch. Een heerlijke ruimte, werk en privé is erg in balans. Goed, genoeg geouwehoerd, even ter zake…..  

Hoe is het nou met jou?

Priscilla praat heel veel, alleen op mijn interview vragen is ze lekker kort van stof en duidelijk van taal. Het gaat goed met mij, ik ben erg vrolijk, gelukkig, fijne kinderen, top huis en een ontzettend lieve en zorgzame man.

Wat was je functie destijds?

Toen ik startte bij de kamer was ik advocaat medewerker bij Dommerholt. Lekker aan het werk, veel leren en veel ervaring op doen.

Maargoed, na enige werkervaring, wat is dan nu je huidige functie?

Op het moment van schrijven heb ik het vooral heel erg naar mijn zin. Ik ben nu officieel partner bij Dommerholt, daarnaast ook lid van het bestuur. Ik houd mij vooral bezig met de sectie arbeidsrecht (dit doe ik het liefst). Daarnaast wordt ik soms ingeschakeld bij faillissementen. 

Naast werk was je natuurlijk lekker actief in de kamer, heb jij nog ervaring opgedaan die bruikbaar is?

Veel verschillende mensen, vooral ondernemers. Daarmee hadden de meeste mensen destijds een verschillende aanpak voor problemen of een leuke case. Ook was het fijn om van elkaars kwaliteit gebruik te kunnen maken. Voor mijzelf heb ik geleerd dat je soms moet besluiten om je mond te houden.

Terug kijkend hé, heb jij nu uiteindelijk iets aan de kamer gehad, zakelijk/privé?

Wat ik er vooral aan gehad heb is gezelligheid en genegenheid, een fijn netwerk zowel zakelijk als privé.  

Dat is erg leuk te horen, is de kamer op dit moment nog steeds van toepassing in je huidige werkveld?

Maarten het blije ei, zit op dit moment bij de kamer. Deze werkt bij Dommerholt, echt een leuke vent, dus ik krijg alles wel een beetje mee. Ik heb ook nog steeds zakelijk contact met mensen van de kamer.

Werkveld is natuurlijk de advocatuur, is daar nog een scherpe toekomstvisie aanwezig?

De droom uiteraard, een wereld waarin procederen overbodig is. Dit betekent niet ons zelf uitschakelen. Maar dat er op een goede manier bemiddeld wordt tussen partijen, zonder het bijbehorende gezeur. Daarnaast een regionaal kantoor te blijven en daar heel goed in te zijn. Wij werken sinds een poosje met een staf, daarin willen we ook verder in de toekomst. Dit is super ontspannen. Iedereen kan zijn eigen vak echt uitoefenen. De zaken er om heen worden opgepakt en afgehandeld door mensen die daar weer verstand van hebben. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen.

Goed, genoeg over werk, wat was eigenlijk het meest memorabele uit de kamer tijd, voor jou?

Dat was absoluut, met kop en schouders boven de rest, de eerste versie van de Dag van het Koningskind.

Dit is dan helaas, alweer de tweede editie van deze column, er zal snel meer volgen, rara wie o wie zal de volgende zijn…………

Groetjes, jullie razende reporter Hansie

Onze blogs & vlogs

Hoe is het met...
Priscilla Trip

24 Juni

Hoe is het met...
Antoine Joosten

25 Mei